Custom Search

Sunday, July 19, 2009

A happy Sunday

I love these Sunday walks! I was waiting for a bus at Deák tér and liked how the Sun lighted the park - actually the park belongs to Erzsébet tér.
Imádom ezeket a vasárnapi sétákat! Buszra vártam a Deák téren, és megtetszett, ahogy a Nap megvilágította a parkot - ami voltaképpen már az Erzsébet tér.

As I was fiddling with my camera, trying to find a good angle, I didn't even look at the three young people coming toward me and playing around, I was only looking at the frame of the picture I wanted to get. But exactly at the moment when I clicked, I perceived that somebody was jumping in front of me and I suspected I caught some good move - here it is:
Ahogy ott babráltam a kamerámmal, és egy jó szöget keresgéltem, még csak nem is néztem arra a három játékos kedvű fiatalra, akik felém tartottak, csak azt néztem, hogy hol legyenek majd a kép szélei. De pont abban a pillanatban, amikor exponáltam, érzékeltem, hogy valaki ugrott előttem, és gyanítottam, hogy egy jó mozdulatot kaptam el - íme:

Happy Sunday 3

Click photo to view it large
Kattints a képre, és nézd meg nagyban!

I showed the picture to the guys who liked it a lot - hey man, now you got famous! :-DD
Megmutattam a képet a srácoknak, akiknek nagyon tetszett - öregem, most híres lettél! :-DD

I also asked them to name this photo and the boy who jumped said promptly: "The Happiness and I" - which is the title of an old Hungarian pop song, from one of our greatest female singers, the late Zsuzsa Cserháti.
Arra is megkértem őket, hogy adjanak címet a fotónak, és a fiú, aki ugrott, rögtön rávágta: "A boldogság és én" - ami egy régi magyar szám, a néhai Cserháti Zsuzsától, egyik legjobb énekesnőnktől.My dear young friends, I thank you for being my models and wish you to always have reason for jump from happiness :-)
Kedves ifjú barátaim, köszönöm, hogy a modelleim lettetek, és kívánom nektek mindig: legyen rá okotok, hogy ugráljatok a boldogságtól :-)
You might like my songs as well, have a listen
Hátha szeretni fogod a dalaimat is, hallgass bele!

4 comments:

Per Stromsjo said...

Nothing like a good Sunday walk. ( Except maybe a good Monday walk? ;)

Andrea Gerak said...

Hej Per! I got this Sunday walk habit in Stockholm :-)

Okay, sometimes it's Saturday...

Or any other day... :-D

claude said...

Pretty singer and nice voice !

GMG said...

Hi Andrea!
Wonderful shot! Deak Ter is looking better and better every year...

Meanwhile Blogtrotter is back to the «urban jungle», which Reykjavik is far from being... ;)). Enjoy and have a fabulous week!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...